Kurssikeskus Kinanen

Olisiko kiva kokata ja opetella asioita yhdessä lasten kanssa? Vai kaipaako koululainen helppoja välipalaohjeita ja innostavaa tekemistä koulun jälkeen? Ehkä myös kivaa yhdessä tekemistä kaverin kanssa. Kokkikerho innostaa lapsia ja aikuisia ruuan valmistamiseen ja kokkaamiseen. Olen käynnistämässä verkkokokkikerhon ja muokata huikeat reseptini ihan uuteen palveluun 😀

Kokkikerho koko perheelle

Kokkikerho on hyvä tapa opetella ruuan valmistamista ja harjoitella keittiötaitoja. Kevään aikana on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä kerhon sisältöjä. Vinkkejä ja toiveita työstetään yhdessä.

Kokkikerhon ohjeilla voi tehdä vaikka maukkaan välipalan tai vaikka lounaaksi. Kaikkein hauskinta kokkaus on yhdessä koko perheen kanssa.

Verkkokokkikerho koostuu välipala- tai ruokaohjeista, jotka ovat helposti toteutettavissa ja usein käytetyt raaka-aineet voivat löytyä kotoa kaapista. Ohjeet on laadittu siten, että niissä hyödynnetään mahdollista ruoka- tai raaka-ainehävikkiä ja ovat varioitavissa helposti kotona olevien tarvikkeiden mukaisesti.

Joka viikko kerhon toimintakaudella ilmestyy uusi kokkikerhokerta ohjeineen. Mukana on kirjallinen ohje ja linkki videotallenteeseen, jossa on mukana seikkaperäinen ohjeistus työvaiheista. Kerhon tehtävissä on ruokaohjeiden lisäksi pientä visailua ja tietoiskuja teeman mukaan. Kokkikerhon ohjeista voi koota oman pienen keittokirjan alun, jota voi sitten täydentää omilla luotto-ohjeilla.

Toimin kerhon ohjaajana ja minulla on kokkikerhotaustaa parin kymmenen vuoden verran. Ne olivat viikottain kokoontuvia live-tilanteita. Nyt viedään sama ilo ja riemu verkkoympäristöön 🙂 Perusasioiden opettelu on hauskaa silloin kun saa tuotettua hyvää ja koko perhettä ilahduttavaa ruokaa tai välipalaa ihan itse tehtynä.

Koska alkaa ja miten pääsee mukaan?

Ensimmäinen kerhokerta on ilmainen ja sen voit katsoa tältä sivulta alareunasta.

Viikon 8 jälkeen kerho jatkuu kuukausitilauksena kauden loppuun saakka. Kuukauden hauskat ohjeet ja viikoittaiset kerhokirjeet, visat sekä ohjaus 15 eurolla. Kerhovisaan osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja aina kuukauden lopussa.


Ilmoittautujille lähetetään sähköpostilla maksuohjeet. Maksun saavuttua kerho pääsee alkamaan. Viimeinen kevään kerhoviikko on viikko 20. Hinta 15 €/ kuukausi tai 40€ koko kevätkausi (viikot 8-20)

Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen ja laitteen jolla voit katsoa esim. YouTube videoita.

Kokkikerho

Waste&Feast henki on mukana kokkikerhossa

Tutustu myös Waste&Feast konseptiin. Se on myös kehittämäni malli hyödyntää hävikkiä ja tukea nuoria.

Kokkikerhon tavoitteena on opetellä myös kestävää kehitystä ja ruokahävikin minimointia kaikenlaisen kokkailun välissä. Ekologiset arvot ovat ja kiertotalous ovat mukana jokaisella kerralla.

Kokkikerho on uusi kokeilu verkossa. Olisi hienoa jos sinä ja perheesi olisitte mukana heti alusta alkaen 🙂

Ensimmäisen kerhokerran video tässä:

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu jättämällä alla oleva viesti. Viestejä ei julkaista tällä sivulla. Varmista että sähköpostiosoitteesi on oikein sillä siihen lähetetään kaikki kerhoposti jatkossa.
Muista tarkistaa myös roskapostikansiosi, sillä osoitteet jotka eivät ole tallennetuissa tiedoissasi, voivat päätyä sinne ja kerhoposti ohjautuu sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *