Kurssikeskus Kinanen

Mitä se on? Lyhyesti kerrottuna 5 keskeistä asiaa

Sinun hyvä Elämä -ohjelma tukee arjenhallinnassa ja antaa työvälineitä itsenäiseen työskentelyyn.

Miten aiheita käsitellään

Sinun hyvä Elämä -ohjelman työskentelymenetelminä käytän itsenäisesti sekä ohjatusti toteutettavia harjoituksia ja työkirjoja. Verkossa toteutettua kurssimuotoista teeman käsittelyä 4-6 viikon mittaisina jaksoina, henkilökohtaista mentorointia ja keskustelua verkon välityksellä. Mahdollisuus myös kirjekurssin suorittamiseen taloudenhallinnan- ja kulutustottumusten teemoista. Viikkokirje ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa ja niissä on vinkkejä sekä maksuttomia mahdollisuuksia työskennellä omatoimisesti eri teemojen mukaan.

Liity sähköpostilistalle lähettämällä viesti. Saat käyttösi samalla maksuttoman ensimmäisen työkirjan elämän kolmesta peruspilarista eli kuinka tavoittaa juuri sinun hyvä tasapaino elämässä. Lue lisää Täältä

Luottamuksellisuus, salassapito- ja vaitiolovelvollisuus

Työskentelyissä noudatan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta. Olen toiminut kirkossa työntekijänä yli 40 vuotta ja koko tämän ajan olen toiminut ihmisten arjen asioiden ja tapahtumien keskellä ja eri ikäkausien parissa. Kriisityön ja sielunhoidon koulutukseni ovat antaneet valmiuksia henkilökohtaisessa työssä toimimiseen. Niin työssä kuin sen ulkopuolella toimin luottamuksellisesti ja ihmisen yksityisyyttä kunnioittaen. Toimin edelleen kirkon työntekijänä.

Henkilökohtainen mentorointi ja keskusteluapu

Henkilökohtaista asiakasvastaanottoa on tarjolla rajoitetusti. Henkilökohtainen keskusteluapu voi olla kertaluonteinen tai sovitusti 3-10 kertaa kestävä 45 min keskusteluaika erikseen sovittavan viestintävälineen kautta. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja teemme tavoitteellisen suunnitelman käsillä olevan asian tai ongelman ratkaisemiseksi. Jokainen asiakassuhde räätälöidään juuri sopivaksi. Oman kehittymisen arviointia tehdään koko sovitun työskentelyn ajan.

Toistaiseksi henkilökohtainen asiakastyö toteutuu etänä. Välimatkalla ei siis ole merkitystä. Kysy mahdollisuudesta lähettämällä sähköposti tai tekstiviesti tai käytä sivun alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Ajanvaraus 25€ / 45min. Ajanvarauksen jälkeen saat maksuohjeet. Maksun saavuttua saat linkin keskusteluun. Keskustelut toteutetaan pääsääntöisesti Teamsin välityksellä.

Ajanvarauskalenteriin tästä KLIK

Lue lisää ja tutustu Sinun hyvä Elämä -ohjelmaan paremmin

Sinun hyvä Elämä -ohjelma tukee arjenhallinnassa ja antaa työvälineitä itsenäiseen työskentelyyn. Liity sähköpostilistalle niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista materiaaleista ja kursseista. Saat liittymislahjana ensimmäisen työkirjan elämän kolmesta peruspilarista. Lue lisää Täältä Liittymään pääset lähettämällä minulle kommenttikentän tai sivun alla olevalla yhteydenottolomakkeen kautta viestin.

Kommentteja ei julkaista automaattisesti sivuilla! Ja käsittelen saamani viestit itse ja vastaan niihin heti kun mahdollista.

Sinun hyvä Elämä -ohjelma Työkirjan kansi

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *