Kurssikeskus Kinanen

Elokuun kuvat kertovat

elokuun kuvat kertoat

Elokuun kuvat kertovat

Onpa vuosi edennyt vauhdilla. Jotenkin tuntuu että ihan vasta tuli tartuttua tähän haasteeseen. Vuoden ajan on tarkoitus pysähtyä eletyn eteen ja poimia kokemuksista ja huomioista juhlaa, arkea ja sitä kun kaikki ei mene kuin Strömsössä. Eli kolmea teemaa seurataan läpi vuoden. Ja nyt elokuun kuvat kertovat oman tarinansa. Haaste on peräisin In Via Per Aspera Ad Astra -blogista

Juhlan tuntua

Elokuun kuvat kertovat

Kesäloman loppumetreillä tuli hemmoteltua itseään monin makein tavoin. Ei se hassumpaa ollutkaan. Joskus vaan on niin hyvä istahtaa ja nauttia ympäristöstä, seurasta, ruuasta ja hyvästä palvelusta. Liian vähän tulee käytyä kahviloissa arjessa. Melkein se menee poiketessa silloinkin juhlan puolelle aika äkkiä.

Arki koittaa

Elokuun kuvat kertovat

Arki koitti rytinällä 😀 Joskus eteen tulee tilanteita joihin on vaan tartuttava. Elämän ja työelämän yllätyksellisyys on sellaista. Loma keskeytyi ja suunnitellut muut vapaat siirtyivät parempiin ajankohtiin. Suunniteltujen 7 työpäivän sijaan tulikin jo 17 😀 Ja lisää on luvassa. Näillä mennään vielä eteenpäin.

Omien opetusteni mukaan ihan sillai vaan rauhallisesti aloitetaan loman jälkeen duunaamiset. Sillai ihan vaan lempeästi, niin hyvä on. No nyt ei menty ihan niillä opeilla. Ei kyllä haitannut yhtään. Johan sitä tuli lomailtua reilu 7 viikkoa. Oli ihan mukava päästä elämän keskelle. Työ johon päädyin ei ole sitä omaa työtäni, ehkä enemmän sitä mitä valmistelen. Toisaalta on hyvä tietää mitä se arki siellä toimipisteessä onkaan. Lisää ko teemasta täällä Waste&Feast

Olen työntekijänä mukautuvainen tilanteisiin. Silloin toimitaan kun on aika. Huomaan että sain vain virtaa siitä, että on yhtäkkiä enemmän ratkaistavia asioita pöydällä kuin mitä on suunnitellut.
Se tekee elämästä ja työstä myös kiinnostavaa ja ainakin minulle myös innostavaa.

Ei todellakaan niinkuin Srömsössä

Elokuun kuvat kertovat

Tässä sinulle Niksi-Pirkka ohje ja ihan ilmaiseksi. Jos vaikka haluaisit pinkin pöytäliinan, niin päällystä se Post-it lapuilla ja pistä vähän kosteutta perään. Anna vaikuttaa vaikka päivän verran ja kerää laput pois. Ja haa! Sinulla on aivan uusi kuosi pöytäliinassa ja väri pysyy vaikka millä liuottimella testaisit.

Tässä tällä kertaa se mitä elokuun kuvat kertovat. Varastoon jäi varmasti vielä merkittäviä kokemuksia, mutta niistä sitten enemmän joku toinen kerta.

Aikaisemmin julkaistua

Heinäkuun kuvat kertovat

Kesäkuun kuvat kertovat

Toukokuun kuvat kertovat

Huhtikuun kuvat kertovat

Maaliskuu kuvat kertovat

Helmikuun kuvat kertovat

Tammikuun kuvat kertovat

Muualla julkaistua

Tyylimuru

Tähän on tultu

In Via Per Aspera Ad Astra

Kotigourmeeta
Tähän on tultu

Nyt on sinun vuorosi

Miltä sinun elokuusi on näyttänyt ja mikä on jäänyt mieleen?

Jaa artikkeli someen:

12 vastausta

 1. Vuosi on jostain syystä mennyt vauhdilla ja vähän haikeaa kun elokuukin nyt ohi. Hyvä vinkki tuo post it lappuset, meiltä löytyisi monenvärisiä. Toimisi varmaan niilläkin 😉

  Oma elokuu oli oikein mukava, arkeen paluuta ja ystävien näkemistä. Yksi vinkki löytyy minunkin uusimmasta postauksesta, jos vaikkapa lakanat näyttävät liian yksivärisiltä.

  1. Juuh, uskon että erivärisillä Postiteilla saa vaikka kuinka kivan kuosin aikaiseksi. Noi ainakin poistin käytöstä, vaikka muuten tykkäsin pirteistä lappusista.
   Menen tutkimaan lakanakuoseja 🙂

 2. Elokuu oli mukava kuukausi! Siihen mahtui monenlaista, mutta toisaalta se oli rauhallinen kesäinen kuukausi.
  Sinulla oli ihania huippuhetkiä ja hurjasti käynnistnyt arki, sen sijaan tuo pos it -lappu -juttu todella on i k ä v ä. Ei mennyt kuin Strömsössä!

  1. Olisikohan tuossa post it nipussa jokin virhe. En ole aikaisemmin tavannut väriä päästäviä lappuja, vaikka ne ovat olleet ahkerassa käytössä muuten.
   Onneksi nyt pitäisi vauhti hiljentyä, kun on saatu rekrytoitua kaikki työntekijät tehtäviinsä. Yllätyksiä voi toki edelleen tapahtua.

  1. Virtaa voi saada monesta paikasta. Työssä ei uuvuta sen määrä, vaan usein muilla tekijöillä on osansa kokemuksessa.

 3. Itsellä tämä syksy on ollut jotenkin kaikkein vaikein. Siitäkin huolimatta, että tässä on ollut koronaa ja Ukrainan sotaa. Kesä oli aivan liian lyhyt ja en oikein edes huomannut, että loma oli ja meni.

  1. Monenlaista tunnelmaa tähän syksyyn tosiaan on liittymässä. Kesää haikailen itsekin vielä. Olen kesän lapsi ja elän valosta. Hyvää ja levollista syksyn aloitusta sinulle.

 4. Niinpä, kuukaudet tuntuvat valuvan sormien läpi.
  Kahviloissa ei tullut käytyä toviin täälläkin. Jotenkin arki imaisi ja tuntuu, että korona vaikutti negatiivisesti omiin tottumuksiin.
  Arkea on kiva laimentaa pienellä juhlahetkellä, vaikkakin kahvilla kavereiden kanssa. Myös työkuvioissa vaihtelu on aina hyväksi.

  1. Elokuu ainakin vilahti vauhdilla tällä kertaa 😀 Vaihtelu on kyllä hyväksi. Vaikka olin ihan muussa duunissa kuin siitä mistä minulle maksetaan, niin nautin ihan joka hetkestä. Toisaalta kaikki se oma duuni jäikin sitten heitteille ja nyt kun on elämä rauhoittunut pitää kiriä sitä ja opiskeluhommia kiinni.

 5. Tää on kivahaaste ja aaaargh paperivärjäymät on kyllä yks vaiva mille ei vaan mahda sitten yhtään mitään! 😬 löysin lapsen valkoisten housujen kellotaskusta punaisen paperin pesun jälkeen kun ihmettelin miksi se tasku on nyt punainen 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  1. Voi hurja. En ole arvannut että paperit värjäävät noinkin paljon 😬 Punainen on tosin voimakas väri missä materiaalissa tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

On Key

Katso myös

Oy minä ab. Kuvassa muumimuki jossa kuvana on Mörkö

Oy Minä Ab

Tänään puhutaan itsensä johtamisesta ja oman hyvinvoinnin edistämisestä sen kautta. Tutustuin tarkemmin malliin, joka tunnetaan nimellä Oy Minä Ab mallina. Se on Pentti Sydänmaanlakan tuoma

Kolme asiaa elämästä. Vuorimaisema, jossa ihminen istuu taukopaikalla puusta veistetyllä tuolilla

Kolme asiaa elämästä

Blogeissa on paljon mukavaa luettavaa ja usein myös pieniä haasteita. Kolme asiaa elämästä on haaste jossa pysähdytään eri teemojen ääreen.

Huhtikuun opit ja flopit

Huhtikuun topit ja flopit. Taas on yksi ihanan keväinen (ja takatalvinen) kuukausi takana ja aika katsastaa huhtikuun opit ja flopit. Tämä on sarja, jonka aloitin vuoden alussa.

Pidä pöntöstäsi huolta

Pidä pöntöstäsi huolta

Kevät keikkuen tulevi. Se on hyvin pitänyt paikkansa tämän kevään osalta. Hyvin vaihtelevia ovat kelit olleet. Keväisin on ajankohtaista myös huoltaa ja rakentaa linnuille pönttöjä